טיפים לבחירת פיצרייה באשדוד

קרדיט תמונה: papajohns

מכירים את זה שמתחשק לכם בטירוף פיצה שווה, אבל אתם לא יודעים על איזו פיצרייה לשים את הג'יטונים? הנה 3 טיפים של זהב לבחירת פיצרייה באשדוד שתשאיר לכם טעם של עוד

אתם מגיעים הביתה אחרי יום עבודה. פותחים את המקרר, הירקות מחזירים לכם מבט ריק מתוכן, ההיצע לא כזה מעורר תיאבון, אבל אתם יודעים שתיכף הרעב יתקוף. השאלה היא מה עושים במצב הזה? ובכן, יש את מי שיפשילו שרוולים ויתקתקו סלט מושלם, עם ספלאש של לימון ובזיליקום, ידליקו נרות, ישקיעו במאפה משובח ובכוס יין ויתענגו על ארוחת ערב מושקעת. אם אתם מאלו, אין לכם מה להמשיך לחפש בכתבה הנוכחית.

מצד שני, יש את מי שיסגרו את המקרר באלגנטיות, ירימו את הטלפון, יחפשו את הפיצרייה הראשונה שנמצאת בחיוג מקוצר ויסגרו את הפינה הכי בסטייל. הבעיה עם אלו היא שיש מגוון כל כך גדול של פיצריות, שהרבה פעמים הזמן שמתבזבז על הלבטים כבר היה מאפשר לכם לתקתק סלט, למזוג יין ו… כבר הבנתם את הרעיון.

בדיוק כאן אנחנו נכנסים לתמונה. יש הרבה מאוד פיצריות, אבל יש כאלה שמשאירות את כולן מאחור. פיצריות שבהן הבצק טרי ונאפה מידי יום, חומרי הגלם של הרסק והגבינה הם מהמשובחים שיש, התוספות הן מכל הלב ומי שאוכל ביס יודע בוודאות – הסלייס הזה מתקרב לשלמות. יש 3 טיפים חשובים שיעשו לכם סדר, בין פיצרייה באשדוד שאחרי פעם אחת לא תרצו לחזור אליה לבין פיצרייה באשדוד שתשאיר לכם טעם של עוד (הרבה!).

  • איכות המשלוחים – יש פיצריות שמתחייבות על לוח זמנים קצר. אחרי הכל, כאשר הבטן מתחילה לדבר, כל דקה היא קריטית וכדאי שהשליח יגיע ומהר. בחרו פיצרייה שמתחייבת להגיע במהירות עם הפיצה ובנוסף כזו שכאשר הפיצה מגיעה, היא עדיין חמה ומוכנה להיטרף תוך מספר דקות. בינינו, אחד הדברים הכי מבאסים הוא לקלוט אחרי שהשליח הלך שהפיצה קרה, שיש עלייה מעט תוספות וששכחו להשאיר לכם את הרוטב שהופך את הפיצה למעדן.
  • איכות חומרי הגלם – הזכרנו כבר קודם – פיצרייה שמשקיעה בחומרי הגלם, הופכת את הפיצה לטעימה בטירוף. בדקו באיזה חומרי גלם נעשה שימוש בפיצה ובחרו בזאת שמושקעת בה הכי הרבה אהבה. לפיצה כזו יהיה ברוב המכריע של המקרים טעם מאוד מאוד משובח.
  • העין אוכלת ראשונה – פיצה שמגיעה אליכם מעוכה, פושרת, שהגבינה נדבקה לקרטון, לא עושה חשק לנגוס בה בהנאה. לעומת זאת, פיצה שמגיעה בצורה מסודרת, שניכר שהושקעה הרבה חשיבה בצורת האריזה ובהתאמת הקרטון באופן מושלם לפיצה, היא פיצה שנאפתה באהבה, וכזה גם יהיה הטעם שלה. בהתחייבות.

לסיכום, פיצה אולי נתפסת כמזון מהיר, אולם כאשר לא מתפשרים על הפרטים הקטנים, הטעם שלה פשוט אחד הטעימים שיש.

 

שתפו פוסט זה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

ליצירת קשר מוזמנים להשאיר פרטים

בלוג

אוכל, קדימה אוכל

הבילוי המועדף על כולנו בבוקר, בצהריים ובערב – אוכל! כן, הפעולה הכל כך פשוטה וחיונית הזו, אכילה, משחקת תפקיד מפתח